Jupiter Komerc D.O.O.

Jupiter Komerc d.o.o. je porodicno preduzece sa dugom tradicijom, specijalizovano za poslove prerade plasticnih masa.

Sa poslovnim aktivnostma je pocelo 1992. godine u gradu Arilju, zapadna Srbija.
Preduzeće se bavi proizvodnjom predformi od polietilen tereftalata (PET), proizvodnjom plasticnih zatvaraca za PET boce, proizvodnjom holandeza za jagodičasto voće, distribucijom zaštitnih rukavica i PET materijala.

JUPITER KOMERC JE DANAS PERSPEKTIVNA KOMPANIJA KOJA RASPOLAŽE SA ZNAČAJNIM PROIZVODNIM KAPACITETIMA.

Naša vizija

Vizija preduzeća je da postane neprikosnoveni lider na tržištu i sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde
u oblasti kvaliteta proizvoda!

Naša misija

Od kako je osnovano, preduzece sledi isti princip – da svakim danom postaje sve bolje u ispunjavanju potreba svojih kupaca. Da bi to dostigli, konstanto unapređujemo kvalitet naših proizvoda.

28

GODINA USPEŠNOG POSLOVANJA

45500000

PROIZVODNI KAPACITET PREDFORMI

58000000

PROIZVODNI KAPACITET ZATVARAČA

1000000

PROIZVODNI KAPACITET HOLANDEZA

Delatnost

Prvobitno kao samostalna zanatska radnja za preradu drveta sa uzornom strugarom na motorni pogon za proizvodnju drvenih pragova za obnovu ratom razrušene železniece, danas posle dvadeset osam godina preduzeće raspolaže sa značajnim proizvodnim kapacitetima i neophodnim iskustvom u proizvodnji kvalitetne plastične ambalaže.

Garancija uspešnog poslovanja jeste i činjenica da Jupiter Komerc, uporedo sa usvajanjem novih tehnologija, posebnu pažnju posvećuje i stalnom stručnom edukovanju svojih zaposlenih.

NAŠ POSAO JE POSVECEN USPEHU NAŠIH KLIJENATA!

Naša vizija je da postanemo neprikosnoveni lideri na tržištu i sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde u oblasti kvaliteta proizvoda!